logo

gabophoto.nanoweb.hu

Baba-gyerek-újszülött-család-kismama fotózás
Fotózás

Kismama fotózás :

1,5-2 órát vesz igénybe a fotózás, lehet háznál vagy nálam, megbeszélés szerint! Kültéri helyszín tavasz-nyár-ősz időszakban a legideálisabb!
Megbeszéljük előre, hogy milyen képeket szeretnél! Célszerű, hogy ha több váltás ruhával készülsz a fotózásra! Az egyszínű felsők/ruhák jobban mutatnak a pocakon, de amiben jól érzed magad az a legjobb!
Kiegészítőket nyugodtan lehet hozni (pl: baba első cipője, kis ruhája, előkéje, első játékát...) zárójelben példák vannak, a lehetőségekben csak a képzelet szab határokat!:)

Újszülött fotózás:

1,5-2 órás a fotózás, de ez változhat, mert a babát nem lehet sürgetni, hogy aludjon, így én alkalmazkodom hozzá!
Megbeszélés szerint lehet nálam vagy a saját otthonotokban! A születést követően maximum 2hétig a legjobb elkészíteni a képeket, mivel a baba minél kisebb annál többet alszik. Ilyenkor még kevésbé zavarja meg Őket az alvásban a mozgatás!
Kiegészítőkkel készülök én, takarót, sapkát, fejpántot viszek, tütüt, de ha egyéni igény van, akkor azt is meg tudjuk beszélni! Minden esetben egyeztetünk a képek hangulatáról!

Kisgyermek fotózás:

1,5-2órás a fotózás! Itt is opcionális, hogy hol van a fotózás, akkor beszéljük meg, mikor időpontot egyeztetünk!
Kellékekkel lehet készülni, de nekem is sok mindenem van! Érdemes több váltás ruhával érkezni, lányoknál többféle frizurával is lehet számolni!
Ünnepekkor általában be van rendezve egy sarok az éppen aktuális ünnepre, így olyan képeket is tudunk csinálni!

Esemény fotózás:

Előtte legalább 1 hónappal beszéljük meg az időpontot!Minimum 1 órával hamarabb találkozunk és a készülődésnél is jelen leszek!Az esemény után, egyéni igény szerint maradok vagy sem!

Szeretnél egy ilyen weblapot teljesen ingyen?
Ez a weboldal a Nanoweb honlapszerkesztővel készült.
© Minden jog fenntartva.